Vrijburgh

  VERKOCHT  

Drachten • Kamille

 

1714325-Vrijburgh-Drachten-Straatbeeld-def

In Vrijburgh woon je heerlijk vrij en rustig en toch op loopafstand van de winkelvoorzieningen en het centrum van Drachten. Deze nieuwe woonbuurt is genoemd naar de monumentale boerderij welke is gelegen in het midden van het plangebied. Vrijburgh ligt naast het Fennepark en ten oosten van Burmaniapark.

 

Het woongebied is vlakbij het buitengebied van Drachten gelegen en ligt ook zeer gunstig ten opzichte van het centrum en heeft een uitstekende ontsluiting via de Noorderhogeweg en de Wâldwei. Binnen enkele minuten zit je op A7 naar Groningen – Heerenveen.

Aan de Kamille zijn 12 woningen gerealiseerd in deze tijdloze stijl met een fraai lijnenspel en moderne accenten. Het concept biedt vele opties binnen een aantrekkelijk budget. Zo realiseer je jouw eigen woonwens!
 
 

 

 

Lees meer...

Nieuwveense Landen

  VERKOCHT  

Meppel • Zeefdruk • Type A & B

 

NieuwveenseLandenproject

Op een mooie locatie in de wijk Nieuwveense Landen in Meppel realiseert Dumas Wonen vier 2-onder-1-kap woningen met fraai en ruim uitzicht. Deze woningen aan de Zeefdruk zijn stuk voor stuk uniek doordat er twee types (A en B) met elk een hoekperceel en een middenperceel gebouwd worden.

 

De woningen zijn bijzonder fraai gelegen, vlakbij de Meppeler binnenstad en snelle toegang tot de snelwegen A32 en A28. Bovendien bieden ze een fraai ruim uitzicht met een gemeentelijk grasveldje en waterpartij voor het huis.

 
 

 

 

Lees meer...

Middelgeast

  VERKOCHT  

Boornbergum • Ljippeblom • Vrijstaand & Half vrijstaand

 

Type-B-achterzijde

In het fraaie plan Middelgeast realiseert Dumas Wonen twaalf half vrijstaande en twee vrijstaande woningen. Deze woningen aan de Ljippeblom hebben allen een mooie diepe achtertuin op het west-zuid-westen, gelegen aan het water.

De woningen hebben een elegante eigentijdse architectuur en ook de bijbehorende eigentijdse duurzame eigenschappen qua isolatie en installatie. Met diverse opties kunt u uw woning helemaal uw eigen maken.
Boornbergum ligt op luttele kilometers van de A7 naar Heerenveen en Groningen mooi centraal in het noorden en vlakbij de voorzieningen van Drachten, terwijl het zelf de rust en ruimte biedt van de Friese waterrijke dorpjes met op fietsafstand de bossen van Beetsterzwaag.
 

 

 

Lees meer...