Vrijburgh

  VERKOCHT  

Drachten • Kamille

 

1714325-Vrijburgh-Drachten-Straatbeeld-def

In Vrijburgh woon je heerlijk vrij en rustig en toch op loopafstand van de winkelvoorzieningen en het centrum van Drachten. Deze nieuwe woonbuurt is genoemd naar de monumentale boerderij welke is gelegen in het midden van het plangebied. Vrijburgh ligt naast het Fennepark en ten oosten van Burmaniapark.

 

Het woongebied is vlakbij het buitengebied van Drachten gelegen en ligt ook zeer gunstig ten opzichte van het centrum en heeft een uitstekende ontsluiting via de Noorderhogeweg en de Wâldwei. Binnen enkele minuten zit je op A7 naar Groningen – Heerenveen.

Aan de Kamille zijn 12 woningen gerealiseerd in deze tijdloze stijl met een fraai lijnenspel en moderne accenten. Het concept biedt vele opties binnen een aantrekkelijk budget. Zo realiseer je jouw eigen woonwens!
 
 

 

 

 

1714325-Vrijburgh-Drachten-Straatbeeld-def
 
 
1714325-Vrijburgh-Drachten-Woonkamer-def
 
1714325-Vrijburgh-Drachten-Keuken-def

Deze betaalbare en energiezuinige woningen met een prachtige uitstraling hebben veel leefruimte. Daarnaast vormt de schitterende woonlocatie de basis voor rust, ruimte en een gemoedelijke sfeer waar het hele gezin van kan genieten.

Hier kun je je onttrekken aan de hectiek van alledag om weer helemaal tot jezelf te komen,
met het gemak van de stad en haar voorzieningen binnen handbereik. Kortom: een heerlijke
plek om te wonen.

1714325-Vrijburgh-Drachten-Slaapkamer-def
 

 

 

 

Terug